Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


17/8/07

Τους κουμπάρους, τα λαμόγια ή τις ...λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις ; Ασυζητητί: Το κόμμα των κυνηγών!

Αφού η μέγιστη υπόσχεση της ΝΔ, η επανίδρυση του κράτους, η οποία, λέγεται, ότι τους έδωσε τη νίκη το 2004, εκπληρώθηκε πλήρως με την επανίδρυση της ...Αγροφυλακής απ' τον Πολύδωρα, δια της αποκατάστασης 1.000 (χιλίων) δικών μας παιδιών, παιδιών των κουμπάρων μας!, αδικημένων λόγω πτώσεως Μητσοτάκη το 1993, όσοι πελάτες είχαν ψηφίσει ΝΔ για τέτοιους λόγους το 2004 ΠΡΕΠΕΙ να την ξαναψηφίσουν!
Δεν σηκώνω κουβέντα!

Αφού η μέγιστη υπόσχεση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου, να αλλάξει τα πάντα στο ΠΑΣΟΚ, εκπληρώθηκε πλήρως με την τοποθέτηση του εντελώς νέου και αδοκίμαστου, ικανώτατου όμως!, κ. Κ. Λαλιώτη επικεφαλής του εκλογικού μηχανισμού του κόμματος, ο οποίος θα μας κάνει να ξεχάσουμε την λαμπρή (για τα λαμόγια) 20ετή διακυβέρνηση της χώρας από το, μοναδικό στο είδος του, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ή (σοσιαλ-ληστρικό κατ' άλλους, κακούς) κόμμα, όσοι πελάτες, λαμόγια και λοιποί συγγενείς, πράγματι ή εν δυνάμει..., είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ για τέτοιους λόγους το 2004 ΠΡΕΠΕΙ να το ξαναψηφίσουν!
Δεν σηκώνω κουβέντα!

Δεν συζητάμε για τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ. Αυτοί έτσι κι αλλοιώς «δαγκωτό» το ρίχνουν πάντα (κι από μιά άποψη, μπράβο τους για τη συνέπεια) έτσι θα κάνουν και τώρα. Γιαυτό το ποσοστό του είναι περίπου αναλλοίωτο, αν υπολογίσει κανείς και τη σχέση θανάτων/γεννήσεων εντός του κόμματος...

Τελικά, πλάκα-πλάκα, μόνο ο ΣΥΝ σημείωσε σοβαρή και πραγματική αλλαγή (προς το καλό του ή το κακό του, θα δούμε...) στο διάστημα αυτής της «4ετίας»: Από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, με τις παγιωμένες αρχές και θέσεις και συνετό αλλά άνευρο αγώνα, στον Αλέκο Αλαβάνο, με αμφίσημες, κάποιες φορές, θέσεις και συμπεριφορές αλλά σκληρό αγωνιστή και "πεζοδρομιάρχη".

Το δούλευα καιρό μέσα μου. Τό 'χω αποφασίσει πιά!

Εγώ το κόμμα των κυνηγών θα ψηφίσω.

Διότι είναι το μόνο κόμμα που τα μέλη του έχουν έναν και πεντακάθαρο σοβαρό κοινωνικό στόχο: Να προστατεύουν το περιβάλλον και ειδικώτερα την άγρια πανίδα, τα πουλιά και τα άλλα ζωάκια του δάσους, των δασικών εκτάσεων (κατά τον συνταγματολόγο Βαγγ-Μπεν, τον Γ'), των θαμνωδών και των χερσολειβαδιακών τοιούτων αλλά και των λειμώνων και υγροτόπων για να μπορούν με την άνεσή τους να ικανοποιούν το αρχέγονο ανθρώπινο ένστικτο του αποκτείνειν, αναπαλλοτρίωτο ατομικό δικαίωμα που κακώς, κάκιστα, δεν έχει συμπεριληφθεί στη «χάρτα» του ΟΗΕ.

Περισσότερα, προϊούσης της προεκλογικής εκστρατείας.

Άπειρα λουλούδια θα φυτέψω!
(απειλή είναι αυτό, όχι υπόσχεση...)

5 σχόλια:

MenieK είπε...

Μπαμ ηκούσθη στον αέρα...

Ν.Α.ΛΑΜΠΗΣ είπε...

...Και τα βόλια πήγαν πέρα.

Το θέμα όμως είναι πώς θα καταφέρουμε τα βόλια μας να πετύχουν τα σεμνοταπεινά ψευδολόγα, και εν πολλοίς ανίκανα πέραν βολέματος κουμπάρων και λαμόγιων/κλαδικών, κόμματα «εξουσίας» και να τά αναγκάσουμε να σκύψουν το κεφάλι.

Μα μέ ψήφο στούς κυνηγούς!

Ή όπου αλλού καλλίτερα...

Έτσι Ατρέα;

Καραμούζα είπε...

Μήπως τα κόμματα θα έπρεπε να εκχωρήσουν ένα μεγάλο ποσοστό από το ποσόν που θα πάρουν για τον εκλογικό αγώνα για αποκατάσταση των ζημιών στις πυροπαθείς περιοχές;

Ας είναι «φτωχές» αυτή τη φορά οι εκστρατείες τους...
Και το κύρος τους στο λαό θα ανεβεί και θα γλιτώσουμε και μεγάλο μέρος από την συνήθη ρύπανση...

η Εύα είπε...

Ένα λουλούδι από τον Ε Bond:
«Πολλοί άνθρωποι ψεύδονται στους εαυτούς τους.
Είναι πολυ καλλίτερο να ψεύδεσαι στους άλλους από το να ψεύδεσαι στον εαυτό σου.
Το πρώτο είναι ανεντιμότητα το δεύτερο εκφυλισμός.
Ο ανέντιμος μπορεί να μετανοιώσει για τα λάθη του, ο εκφυλισμένος ποτέ».

Ναπολέων είπε...

29.8.07
Το βράδυ στις 7, με μαύρα (ή έστω ένα μαύρο περιβραχιόνιο, ρέ αδερφέ…, όλοι έχουμε κάπου ένα μαύρο περιβραχιόνιο!) στις πλατείες.

Μην δεν "δώ" κάποιον/αν! Σάς έφαγα!

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων Παπαδόπουλος