Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


14/11/07

O Kill-τίδης εφόρμησε!

O KILL-τίδης, αν δεν τό ξέρετε, είναι βουλευτής ΝΔ στο Κιλκίς και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Αρμόδιος, μεταξύ άλλων υποθέτω, και για την εξόντωση άγριων ζώων της υπαίθρου αλλά και ήμερων ζώων που αρέσκονται να σκοτώνουν τα άγρια αλλά και, κάθε τόσο, να σκοτώνονται μεταξύ τους.
Φαίνεται όμως ότι είναι αρμόδιος και για να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο πριν λίγο έχει εκδώσει απόφαση να απαγορευτεί για φέτος το κυνήγι, το άθλιο αυτό κατάλοιπο της άγριας εποχής της ανθρωπότητας, αφού τα άγρια ζώα των δασών είχαν ήδη αποδεκατιστεί από τις πολλαπλές και τεράστιες σε έκταση φετινές πυρκαγιές.
Με αστραπιαία ενέργεια, ΠΟΛΥ αταίριαστη στην παρούσα κυβέρνηση, που το «τα ζώα μου αργά» είναι το "modus vivendi", και για τούτο ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ, στο πί και φί που λέμε, ο KILL-τίδης έβγαλε νέα απόφαση που επιτρέπει πάλι το κυνήγι.
Για να ακυρωθεί κι αυτή χρειάζεται νέα προσφυγή στο ΣτΕ και νέα απόφαση... Ως τότε θα έχει τελειώσει η κυνηγετική περίοδος και θα έχουν εκτελεστεί όσα ζωάκια επέζησαν από τις πυρκαγιές και από τις σφαίρες των κομπλεξικών (για τέτοιους πρόκειται - συζητείστε με κάποιον και θα τό δείτε αμέσως) "σπόρτσμεν" του θανάτου μέχρι να βγεί η πρώτη απόφαση του ΣτΕ.
Πανέξυπνο το "κόλπο" σας KILL-τίδη μας και ενδεικτικό του ήθους της κυβέρνησής σας.
Είστε και μεγάλος μάγκας να 'ούμε...

16 σχόλια:

Skouliki είπε...

εχεις δικια

Ανώνυμος είπε...

καλό..
δεν αναγνωρίζει κανένα συμβούλιο στην επικράτειά του..

elafini είπε...

ευχαριστώ για την ενημέρωση..μόλις ανέβασα ποστ

an205 είπε...

Αν οι κυνηγοί νοιάζονται όσο λένε για την φύση (ξέρεις, εκείνη η παπαριά που λένε ότι το κάνουν για να νοιώθουν μέσα στην φύση και ότι είναι η αγάπη τους για την φύση κλπ κλπ) τότε από μόνοι τους έπρεπε να έχουν πάρει μια απόφαση αντί να κυνηγήσουν εφέτος να προσπαθήσουν να βοηθήσουν την φύση να επουλώσει τις πληγές της....

helorus είπε...

Μπράβο σου για την πρωτοβουλία. Έχω ήδη στείλει σχετικό email σε όλους τους φίλους για προώθηση και διάδωση του μηνύματος. Είμαστε μαζί σου. Έλεος πια με την νεο-ελληνική κουτοπονηριά. ΈΛΕΟΣ!!!

Στρατηγός είπε...

Αντέγραψα και στο δικό μου μπλογκ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Renegade είπε...

Τι απόφαση έβγαλε ακριβώς; Δεν άκουσα κάτι και δεν ξέρω αν μπορεί να έβγαλε νέα απόφαση για κάτι που μόλις απαγόρευσε το ΣτΕ. Δεν αμφιβάλλω καθόλου βέβαια για τις "αγαθές" προθέσεις του....
Να ενημερώνεις σχετικά Ατρέα...να κινούμαστε...

X-myalismenos είπε...

Τί να πεις;
Αηδία και ντροπή
Αλλά αυτά κάποιοι δεν τα θυμούνται την ώρα που ψηφίζουν.
Κοινώς...χεστήκαμε

Καλησπέρα

ellinida είπε...

Δεμ το άκουσα.
Πόσο πιά μπορεί να αηδιάσει κανείς;
Θ'ανεβάσω το ποστ σου στο whispering planet αν δεν σε πειράζει.

Μετεωρίτης είπε...

συνέχισε να το διαδίδεις, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ και μπράβο σου που το παλεύεις.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ατρεύς είπε...

Σάς ευχαριστώ όλες/-ους για την ανταπόκριση. Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ.

DAKIS είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μπράβο!

Coco είπε...

Μ΄αηδιάζει που χρειαζόμαστε και νόμους για ν΄απαγορεύουν το κυνήγι σ΄αυτή τη χώρα! Δηλαδή, τί να κυνηγήσεις πιά; Πυροβολημένοι!!!

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Θυμάμαι πριν 50 χρόνια...
στο ...διάσημο τώρα (λόγω Φερεντίνου, "Fort Boyard" κλπ) χωριό μου, τη Σκλίβανη, που καθόμαστε το πρωί στο αλώνι, "διασκευασμένο" σε καλοκαιρινό καθιστικό, και απολαμβάναμε τη "συναυλία" που έστηναν οι πέρδικες στο βουνό.
Τσίκρ-τσιτσίκερ, τσίκρ-τσιτσίκερ, τσίκρ-τσιτσίκερ...
Τώρα δεν ακούς τίποτα, δεν υπάρχει «φτερούγα». Κι αν υπάρχουν ακόμα μερικές πέρδικες, πού να βρουν το κουράγιο να κελαϊδήσουν;;;
Ο πατέρας μου ήταν κυνηγός. Είχε ένα παλιό δίκαννο κι έβγαινε για κυνήγι, όποιες Κυριακές ευκαιρούσε. Έφερνε πίσω δυό-τρείς πέρδικες, το κυριακάτικο τραπέζι μας, γιορτή, και σπανιότερα κάνα λαγό. Τότε ήταν μεγάλη γιορτή!
Τα φυσίγγια τά έφτιαχνε μόνος του. Αγόραζε μπαρούτι, σκάγια, τάπες και χάρτινους κάλυκες, είχε μιά μικρή ζυγαριά κι ενα μηχανάκι για το τάπωμα και σφράγισμα. Μάς είχε μάθει και μάς να τά φτιάχνουμε. Τα έτοιμα φυσίγγια ήταν δυσβάστακτα για το βαλάντιό του, παρότι ήταν βουλευτής, παρακαλώ.
Το ίδιο έκαναν κι άλλοι 15-20 κυνηγοί στο χωριό, με παντός είδους παλιά όπλα, μονόκαννα συνήθως. Κάνα δυό μάλιστα είχαν "εμπροσθογεμή", αρκεβούζια. Ίσως τά έχετε προσέξει σε παλιές ταινίες για την αμερικάνικη ή τη γαλλική επανάσταση... Μ' αυτά «κατέβαζαν» μιά-δυό πέρδικες τη βδομάδα, το κυριακάτικο φα'ί' της οικογένειας.
Κι οι πέρδικες το χαβά τους...
Τσίκρ-τσιτσίκερ, τσίκρ-τσιτσίκερ, τσίκρ-τσιτσίκερ...
Τώρα ούτε «φτερούγα».
Κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να γίνει "δασικός" δρόμος στο βουνό... Ξεροβούνι είν' το όνομά του και είναι όνομα-πράμμα, ελάχιστα δέντρα έχει, όχι δάσος.
Πλάκωσαν οι «σπόρτσμεν» με τις αυτόματες καραμπίνες των 5 φυσιγγίων, με τα αγροτικά τους αρχικά κι αργότερα με τα τζίπ και τα σούβ, και μέσα σε πέντε-δέκα χρόνια δεν άφησαν φτερό πέρδικας.

Προφανώς για να προστατεύσουν το περιβάλλον και την πανίδα, όπως ισχυρίζεται η ομοσπονδία τους... ΚΑΙ ΔΕΝ "κοκκινίζει" ούτε ένας τους, αλλ' ΟΥΤΕ και τούς φτύνει κανείς!!!

Κουράγιο νά 'χουμε, μπάς και τους σταματήσουμε κάποτε.

Εύγε, Ατρέα, για την μαχητικότητά σου.

MenieK είπε...

βρε σεις... δε με ακούτε... αφήστε τους να οπλοφορούν, έτσι όπως εξοντώνουν ο ένας τον άλλον σε λίγο θα έχουν λύσει το πρόβλημά μας...

Καραμούζα είπε...

@ MenieK

Σαν να λέμε «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι»...

Εξεταστέα η πρότασή σας, κυρία μου.