Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


29/5/09

Μην ψάξετε για δικό μας ψηφοδέλτιο!

δεν προλάβαμε να το καταθέσουμε στον Α.Π.
Εμείς είμαστε σοβαρό κόμμα και δεν θα ισχυριστούμε ότι όλοι μάς κυνηγάνε, επειδή... έχουμε 28 κόμματα αλλά τρείς, μόνον, πολιτικές {την δικιά μας, την σωστή δηλαδή!, των υπόλοιπων 26 που συμμετέχουν και του ΚΚΕ...}, ότι όλοι βυσσοδομούν εναντίον μας, διότι είμαστε οι μόνοι συνεπείς αγωνιστές και άλλα τέτοια μπαρμπουτσαλοειδή...

Σεμνά και ταπεινά θα ομολογήσουμε ότι έχουμε κάποιες οργανωτικές αδυναμίες ακόμα. Νέο κόμμα είμαστε, δεν προλάβαμε να εξασφαλίσουμε όλες τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις για μιά ΑΝΟΔΟ[¹] σ' αυτές τις εκλογές.

Όταν λοιπόν πάτε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσετε, στα {27+1 λευκό} ψηφοδέλτια που θα σάς δώσουν[²] μην ψάξετε να βρείτε κάποιο με τον τίτλο «ΠΛΕΓΜΑ», το κόμμα μας.

Εκείνο που φιλικά θα συνιστούσα είναι να πάτε στο μπλογκ του κόμματός μας {πατώντας εδώ} και να μελετήσετε το πρόγραμμά μας. Μετά να βρείτε και να διαβάσετε όσα περισσότερα μπορείτε από τα προγράμματα των υπόλοιπων 27 κομμάτων που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και να διαλέξετε εκείνο που οι θέσεις του είναι πιό κοντά στις δικές μας, έστω και λίγο...
ΑΥΤΟ να ψηφίσετε!

Όχι! δεν θα σάς πούμε εμείς ποιό είναι πιο κοντά. Δεν συνηθίζουμε να χειραγωγούμε τους πολίτες, διότι ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, τη δικιά του κρίση για ν' αποφασίσει.
Εμείς απλώς συνιστούμε τη διαδικασία που πρέπει ν' ακολουθήσει κάποιος για ν' αποφασίσει.

Καλήν ψήφο. Μην στήσετε αυτί στις σειρήνες που μιλάνε για αποχή! Είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.
Αν σε ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα κόμματος δεν διακρίνετε κάποια σημεία που να πλησιάζουν το δικό μας πρόγραμμα και καταλήξετε να μην θέλετε να ψηφίσετε κανένα, βάλτε στο φάκελλο και ρίξτε στην κάλπη το ΛΕΥΚΟ ψηφοδέλτιο. Έχει εντελώς άλλο νόημα το λευκό... Είναι συνειδητή ΠΟΛΙΤΙΚΗ επιλογή, παρ' όσα λένε διάφοροι ανεγκέφαλοι, ιδιοτελείς πολιτικάντηδες.
Όχι αποχή. Με την αποχή παίζετε το παιχνίδι αυτών ακριβώς που απεχθάνεστε.

- - - - - - -
[¹] Είστε αρκούντως νοήμονες υποθέτω και καταλαβαίνετε γιατί όλοι οι άλλοι λένε «ΚΑΘΟΔΟ» στις εκλογές, «κατεβαίνω υποψήφιος» και άλλα παραπλήσια...
[²] Ελπίζω να μην είστε από κείνους που κάποιος «παράγων» τους "πασσάρει" έτοιμο ψηφοδέλτιο από πιο πριν...

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα
εμ εμ να προκάμετε άλλη φορά

Ατρεύς είπε...

Δεν βοήθησες όμως κι εσύ να μαζέψουμε τα απαραίτητα...