Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


23/11/11

«Δεν θέλουμε τη δόση
που θα μάς θανατώσει»

Όταν στις 27 Οκτωβρίου "έρριχνα" το σύνθημα":
«Όχι, όχι, όχι!
ΔΕΝ θέλουμε τη δόση!»
κάποιοι θα μέ θεώρησαν γραφικό ή/και λαϊκιστή, θα μέ έκριναν σαν ένα που πάει να εκμεταλλευτεί το σύμβολο της μεγάλης επετείου της κατατρόπωσης του στρατού του φασίστα Μουσσολίνι, το ιστορικό "ΟΧΙ".
Τότε ακόμα δεν μάς είχαν πει για το περιεχόμενο της «συμφωνίας» (δηλαδή της ...εντολής) των ευρωπαίων "εταίρων" μας.
Ούτε και τώρα μάς έχουν πει τί ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αλλά ξέρουμε ότι συνεπάγεται σκληρότατη (πολύ πιο σκληρή από ότι μέχρι τώρα...) αφαίμαξη του συνόλου -πλην ελαχίστων- των ελλήνων και βέβαια το ξεπούλημα ΚΑΙ δημόσιας γης ΚΑΙ δημόσιων πόρων αλλά ΚΑΙ αυτής καθαυτής της εθνικής κυριαρχίας.
Κι όλα αυτά για να πάρουμε την ...διαβόητη έκτη δόση...
Και επιπρόσθετα, μέσω νέου δανείου, για να μάς δέσουν καλά, χειροπόδαρα, επί 10-15 χρόνια, μπορεί και πολύ περισσότερα..., για να μην μπορούμε να αντιδράσουμε στα παραπάνω.
Πάντοτε για την ...σωτηρία της πατρίδας.
Που όλοι (ή σχεδόν όλοι...) έχουμε καταλάβει πια ότι πολύ χειρότερη είναι από την "κρίση"...
Να λοιπόν το καινούριο σύνθημα για τις "Πλατείες":
«Όχι, όχι, όχι!!!
Δεν θέλουμε τη δόση
που θα μάς θανατώσει»

2 σχόλια:

Μαρια είπε...

Και οχι μονο η εθνικη κυριαρχια... Και οι ιδιωτικες περιουσιες υποθηκευονται με αυτες τις αποφασεις (αυτο για οσους θεωρουν πως η 6η δοση θα μας σωσει. Ξερουμε πως υπαρχουν πολλοι που την πατριδα τους τη γραφουν στα ... . Την ιδιωτικη τους περιουσια ομως; ) αλλα τα μμ"ε" φυσικα δεν λενε τετοια πραγματα.
Εβλεπα λοιπον την κυρια με το μαλλι κομμωτηριου να μας λεει πως πανω απ την εθνικη κυριαρχια ειναι η εθνικη αξιοπρεπεια. Τωρα πως γινεται να παραδιδεις αμαχητι την πατριδα σου για την οποια οι προγονοι σου εχυσαν τοσο μα τοσο αιμα κι εσυ να νιωθεις εθνικα υπερηφανος μονον αυτη και τα υπολοιπα παπαγαλακια μπορουν να μας εξηγησουν.

akrat είπε...

xexe

ο θάνατος μπορεί να είναι λύτρωση χαχα