Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


5/6/12

Το αλαλούμ με τα φάρμακα
πρόγευση για τα «μετά»
αντιμνημονιακής μας ψήφου

Με αγαστή συμπαιγνία όλων των ..."πυλώνων" του πελατειακού κράτους της αρπαχτής στήθηκε το τρομοκρατικό σκηνικό με τα φάρμακα. Κυρίως στην πλάτη των καρκινοπαθών. Και της παρεπόμενης ευαισθησίας της Κοινής Γνώμης.
Κάτστε λοιπόν σεις, φίλτατοι συνέλληνες, απόγονοι -περίπου απόγονοι...- των αρχαίων ημών προγόνων, και σκεφτείτε τί επίθεση θα υποστούμε, εάν με την ψήφο μας απορρίψουμε, συντριπτικά όπως διαφαίνεται, την πολιτική της υποτέλειας στα κελεύσματα των τοκογλυφολάγνων ηγετών της Ε.Ε., τα οποία εμφανέστατα οδηγούν, όχι στην ...σωτηρία μας, όπως διαλαλούν urbi et orbi, αλλά στην πλήρη εξαθλίωσή μας.
Και εντέλει στο -μέσω αυτής- ξεπούλημα "μπιρ-παρά" δημόσιας γής και πόρων, που είναι ο τελικός στόχος των δανειστών μας και επίδοξων ...«επενδυτών».
Ουρλιάζουν οι ευρωπαίες ύαινες και οι εγχώριοι σφογγοκωλάριοί τους. Προσπαθούν, με όλα τα εξωνημένα ΜΜΕ {Μέσα Μαλάκυνσης Εγκεφάλου...} που διαθέτουν, να μάς τρομοκρατήσουν με τις -κατ' αυτούς- συνέπειες τυχόν αντιμνημονιακής μας ψήφου.
Και θα επιτεθούν ακόμα πιο σκληρά, σε όλα τα προνομιακά τους μέτωπα (π.χ. εφοπλιστικό, χρηματιστηριακό, τραπεζικό) αν έτσι ψηφίσουμε.
Πρόγευση είναι το θέμα με τα φάρμακα.

Πρέπει από τώρα να βάλουμε ως αποκλειστικούς ρυθμιστές της συμπεριφοράς μας την αλληλεγγύη, την ομοψυχία, την συσπείρωση-συστράτευση με όποια αντιμνημονιακή κυβέρνηση φέρουμε στην εξουσία με την ψήφο μας.


Χρειάζεται σκληρός αγώνας για να τα πετύχουμε αυτά. Αγώνας κυρίως εναντίον ...«αρχαίων» συνηθειών μας, εναντίον του ατομισμού που επίμονα έχουν καλλιεργήσει, για να μάς χειραγωγούν και μάς εκμεταλλεύονται άκοπα, κατά το δόγμα "διαίρει και βασίλευε".

Καλό μας κουράγιο!

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα

θα βάλω τα γάντια του μποξ...

Λωτοφάγος είπε...

Από ό,τι φαίνεται, ο πόλεμος λάσπης των τελευταίων ημερών θα είναι πρωινή πάχνη μπροστά στον πόλεμο που θα κηρύξουν οι ξοφλημένοι της πολιτικής από τις 18 Ιουνίου εναντίον της αριστερής κυβέρνησης.
Όπως πολύ σωστά λες, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι.