Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


1/10/13

Ο Σαμαράς, ο ...καρακωλοτούμπας,
οι χρυσανθοφαήλοι κι οι "εγέρθητοι"...

Καϋμένε Σαμαρά...
έκανες το κόλπο σου και ...καταβρόχθισες ένα μέρος από το κόμμα του ...Καρακωλοτούμπα αρπάζοντας και υπουργοποιώντας βασικά στελέχη του.
Το υπόλοιπο μέρος όμως προτίμησε να υποστηρίξει «ακραιφνείς» εθνοκάφρους, του "εγέρθητους".
Σε ζώσαν τα φίδια, κατανοητόν... Και αμόλυσες τα ...σκυλιά σου, τους χρυσανθοφαήλους, για να τους φερουν πίσω στο "μητρικό" τους κόμμα, το δικό σου.
Με την πολυφορεμένη μέθοδο του χαϊδέματός τους, με εφαρμογή της "ατζέντας" τους, αλλά και των θεωριών εξάπλωσης της ανομίας και σε ...«ένα ακόμα άκρο»... για να θολώνετε τα νερά και να μην αισθάνονται μόνοι...

Όμως συνέβη το ...ατύχημα.
Παραπήραν θάρρος και άρχισαν να βαράνε και δικούς σου... Όπως στην νίλα που δημιούργησαν στον Μελιγαλά...
Και τότε ...όρθωσε το ανάστημά του ο εθνικάφρος Φαήλος συνιστώντας τους να χαμηλώσουν τους τόνους και να φέρονται ...σεμνά.
Από κοντά και ο πολυ-αμερικανο-σπουδαγμένος Χρύσανθος, ο ...«κολλητός» σου από την εποχή της δύσμοιρης "ΑΝΟΙΞΗΣ" και κύριος μυστικοσύμβουλός σου, τους αθώωσε δηλώνοντας (περίπου...) ότι τα ίδια (ή σχεδόν...) κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ...
Αμ! δέ...
Απ' το πολύ το χάϊδεμα, οι εγκληματίες καβάλησαν εντελώς το καλάμι, αποθρασύνθηκαν τελείως και αποφάσισαν να χύσουν αίμα ελληνικό!
Άντε να τα συμμαζέψεις τώρα ...ξεθάβοντας 32 φακέλλους...

Και πάνω στην κάκιστη συγκυρία, βρήκε ευκαιρία κι ο ...Καραζορό να πάρει την εκδίκησή του. Και, μετά ...αιδήμονα σιωπή ενός χρόνου από την εκλογική καταπόντησή του λόγω της τελευταίας κωλοτούμπας του επί Παπαδήμου, άρχισε να περιδιαβάζει τα κανάλια και να υπονομεύει την προσπάθειά σου να απαγκιστρωθείς με αντιναζιστικές κορώνες από την, μέχρι πριν λίγο, δήθεν εθελοτυφλία και τοις πράγμασιν από το αλλοιθώρισμα προς την ακροδεξιά και την εγκληματική οργάνωση των εγέρθητων.
Καϋμένε Σαμαρά...

Απάνω εκεί ξαναβγαίνει ο Φαήλος σου και λέει ότι δεν ρίχνει σφαίρες στους εγέρθητους αλλά ...τις κρατάει για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, το «άλλο άκρο»...
Καϋμένε Σαμαρά...
Ούτε να κάνεις -έστω...- μια απλή, έστω προσχηματική, διαγραφή του δεν τόλμησες...
Πού σέ κρατάει άραγε ο Φαήλος;;;


1 σχόλιο:

akrat είπε...

όλοι πιασμένοι είμεθα...