Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


5/6/08

Έτσι εξηγείται...

1.Έτσι εξηγείται η ...γεναιόδωρη μείωση (κατά 3%...) των τιμών από ωρισμένα καρτέλ τροφίμων και το "πάγωμα" των τιμών από άλλα:
Μπορεί τα κέρδη τους να έφτασαν στά ύψη, στα ΙΔΙΑ ύψη που έφτασαν και οι αυξήσεις των τιμών των τροφίμων (από 30% έως και 60%, λόγω ...πετρελαίου βεβαίως-βεβαίως, όλα από το πετρέλαιο παράγονται...) όμως, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ κατά 5,6%.
Πράγμα εντελώς φυσικό από οικονομική άποψη: Με τόση άνοδο των τιμών και τους μισθούς καθηλωμένους, ο κόσμος για να τα βγάλει πέρα αγοράζει λιγότερα πράγματα.
Τα καρτέλ πουλάνε μεν λιγότερα είδη αλλά κερδίζουν περισσότερα, αφού έχουν φτάσει τις τιμές και την αισχροκέρδεια σε δυσθεώρητα ύψη. Απλή αριθμητική.
Όμως φοβήθηκαν από την μείωση του τζίρου και είπαν κάντε λίγο "κράτει"... Έτσι εξηγείται... Όχι από τα ...τερακόσιασαράνταένα μέτρα του κ. Φώλια...

2.Έτσι εξηγείται η ανικανότητα των αρχών ασφαλείας να μειώσουν την εγκληματικότητα:
Στομφωδώς ανακοίνωσε υψηλόβαθμος ...ΕΛΑΣίτης ότι για τη χτεσινή δολοφονία ηθοποιού «εξετάζονται ΟΛΑ τα ενδεχόμενα»!!!
Δηλαδή τις προηγούμενες φορές εξετάζονταν ΜΕΡΙΚΑ μόνον ενδεχόμενα...
Έτσι εξηγείται...

3.Έτσι εξηγείται η κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του ...θεσσαλονικιού (καμάρωνε Νομάρχη!) Νικολά-ου Σαρκοζί-δη και η αποτυχημένη πολιτική του.
Έχει πέντε (5) μυαλά, δήλωσε η σύζυγός του.
Πώς να τά κουμαντάρει τόσα πολλά ο μαύρος; Έπαθε σύγχυση.
Έτσι εξηγείται...

4.Έτσι ΔΕΝ εξηγείται κ. Κωστή Χατζηδάκη, Υπ.Ι.Κ.Ο.Ε. {Υπουργέ Ιδιωτικοποιήσεων Κοινωφελών Οργανισμών & Επιχειρήσεων} η παράδοση της Διοίκησης του ΟΤΕ στην υποκλοπέα Deutsche Telekom. Δηλώσατε ότι ο τωρινός Διοικητής του ΟΤΕ ο κ. Βουρλούμης είναι ικανώτατος κλπ κλπ κλπ {Σ.Σ.: είναι αυτός που χρεώνει όλα του τα προσωπικά του έξοδα -και τα προφυλακτικά άραγε;- στον ΟΤΕ, που απονέμει πριμ στον εαυτό του κ.ά.}.
Αφού είναι ικανώτατος Διοικητής γιατί δεν τόν κρατούσαμε, να μην παραδοθούμε έτσι άγαρμπα στην υποκλοπέα Deutsche Telekom;;;
Εκτός αν η ικανότητά του είναι μεγάλη μόνον στο ξεπούλημα, κύριε Υπ.ΙΚΟΕ. Εξού και οι "τρελλές" πάσης φύσεως αποδοχές του.
Έτσι, μάλιστα, εξηγείται...

2 σχόλια:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Πώς όμως εξηγείται, Αρχηγέ, η ξαφνική φιλόπτωχος πρεμούρα της κυβέρνησης;

Με διακηρυγμένη την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους και -εφαρμοσμένη αλογοσκουφικώς- πρακτική τους (να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι για να κάνουν επενδύσεις κλπ κλπ);

Γιά 'ξήγα μας...

Psemma-me-ourá είπε...

Ρέ σύ! Εδώ μάς έχουν κατακλύσει με ψέμματα, εσένα ο στόμφος και ακυριολεξία του ...ΕΛΑΣίτη σέ μάρανε;

Καλό ΠΣΚ.