Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


25/6/08

Η γυναίκα, τα παιδιά... Καλά;;;

* Τρείς πάνοπλοι ΕΛΑΣίτες τραυματίστηκαν, ο ένας βαριά, από ΕΝΑΝ εγκληματία στον οποίο είχαν στήσει ...ενέδρα. «Φυσικά» δεν τόν έπιασαν.

* Ο κ. Αθανασίου (ο Εισαγγελέας) ΔΕΝ έχει πάθει -ακόμη τουλάχιστον- ψυχικό τραλαλά από τα πολλά ...μαθηματικά: 10 εκατομμύρια μάρκα από εδώ πήγαν εκεί, 200 χιλιάδες ευρά από εκεί πήγαν επαδέ πιό πέρα, 1 εκατομμύριο δολλάρια από της οφσιόρ της Ζήμενς πήγαν στο γραφείο του "συμβούλου", όμως 700 χιλιάδες από αυτά δοχετεύτηκαν στο κόμμα, 5 εκατομμύρια ευρά για τις «πλακέττες» του ΟΣΕ, 300 χιλιάδες για τις φρεγάτες, 1,2 εκατομμύρια απ' την μπλέ οφσιόρ πήγαν στην άλλη, την μαύρη, οφσιόρ αλλά ο διοικητής της διαψεύδει ότι έφτασαν... Κουράγιο κ. Εισαγγελεύ.

* Ο Υμηττός (ξανα)καίγεται.

* Η ΑΕΚ εξασφάλισε τον Τουρκμέν-αλή-Αγκτσά και παζαρεύει τον Αλή-Πασσά των Γιαννίνων, ο Ολυμπιακός σιγούρεψε τον εξαίρετο "φορ" μποτσουανό Στάζι-Στάζι ενώ συζητάει και για τον κινέζο "μπακ" Τσού-Κά-Τό, ο ΠΑΟ τους ΒΓΑΙΝΕΙ μπροστά αγοράζοντας τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα Βίβα Μάρο Φίνο και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ παραμένει στην ιδιοκτησία του Κούγια.

* Η Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι στην εικοσαετία του ΠΑΣΟΚ «ο δάσκαλος βρήκε τον ρόλο του και άλλαξε τα δεδομένα»!
{χειροκροτήματα}

* Η Διαμαντοπούλου δήλωσε (επίσης) ότι «οι λιγοστοί επίορκοι δεν θα αμαυρώσουν...» Ώστε υπήρχαν και επίορκοι... Κοίτα να δείς έκπληξη που μάς επιφύλαξε!

* Για μία ακόμα χρονιά το φοβερό και τρομερό «ΣΔΟΕ» αρκούντως γαλαζωπό τώρα, ΔΕΝ θα φορολογήσει τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών για τα τεράστια ποσά που δημοσιεύονται ότι πληρώνονται.

* Κάτω από τα όρια της φτώχιας το 20%+ των Ελλήνων. Πού λεφτά γι' αυτούς...

* Η γυναίκα, τα παιδιά... Καλά;;;

2 σχόλια:

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Αρχηγέ,
πρέπει το ταχύτερο να καταθέσεις τον τίτλο του κόμματος και το ιδρυτικό στον Άρειο Πάγο.

Καί για να μην μάς τον "φάει" κάνας άλλος και μήπως αρχίσουν να υπολογίζουν τα λεγόμενά μας κάτι αλογοσκούφηδες, κάτι ΣΔΟΕ κλπ...

Ατρεύς είπε...

Άσε, ρε γραμματέα, καλοκαιριάτικα.

Πώς πάν τα μπάνια, καλά;

Ή μήπως δεν είσαι «λαός» εσύ... Και δεν μπανιαρίζεσαι;

Έρρωσθε!
και...
Μπανιαρίζεσθε, μπανιαρίζεσθε, μπανιαρίζεσθε!
Στο τέλος πάντα κάτι μένει.