Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


10/7/08

Πώς πάν τα μπάνια; Καλά;;;

# Ψυχοπαθής, προδιαπιστωμένος!, ΕΛΑΣίτης αστυνόμος {οπλοφορώντας βεβαίως, πώς να πρόσβαλαν τον ...ανδρισμό του, αφαιρώντας του το όπλο;;;} κατέβαινε στην Αθήνα να σκοτώσει την κουνιάδα του.
Και έκλεισαν ...επί 3 ώρες! ...την εθνική στην Μαλακάσα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ όλων των υπόλοιπων δυστυχών "υπηκόων" της ΕΛΑΣ... Έ! καί; Δικιά τους είναι η Εθνική Οδός, ό,τι θέλουν τήν κάνουν.
Τούς τό 'χε πεί άλλωστε ο Μητσοτάκης: «Εσείς είστε το κράτος!», δεν τό 'χε πεί;;;
Γειά σου Χηνοφώτη, ανυπέρβλητε!

# Ο κ. Αθανασίου, ο Εισαγγελέας, έκλεισε {άρον-άρον, λέγεται, εμείς δεν τό πιστεύουμε...} την προανάκριση για το κολοσσιαίο σκάνδαλο δωροδοκίας ΚΑΙ των δύο κομμάτων «εξουσίας» ΚΑΙ ατομικά στελεχών τους ΧΩΡΙΣ να απαγγείλει κατηγορίες, παρολονότι κάποιοι από αυτούς ομολόγησαν την δωροληψία και οι της SIEMENS την δωροδοκία!

# Η Τζέκου αποφυλακίστηκε, αφού έκατσε μήνες μέσα γιατί εκβίαζε έναν, προφανώς διεφθαρμένο, μεγαλοπαράγοντα γκόμενό της, όμως ο Τσουκάτος ΔΕΝ προφυλακίστηκε, άν και ομολόγησε ωμά ότι «τά 'πιασε» από την SIEMENS. Το άν και πόσα κράτησε για "πάρτη του" είναι βέβαια εντελώς αδιάφορο... Όμως η «τυφλή» έκρινε αλλοιώς. Μήπως εκτός από μάτια δεν έχει και κρίση;;;

#Ο Κούγιας τον πούλησε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ! Μην πείτε «καί τί μάς νοιάζει», διότι:
1. Πρίν λίγες μέρες διαρήγνυε τα ιμάτιά του, ότι «τον ...αγαπάει πολύ και δεν θα τό κάνει» και με τις γελοιότητές του αυτές μάς είχαν πρήξει τα δελτία ειδήσεων, ακόμα και εφημερίδων/καναλιών/ραδιοσταθμών, που θεωρούνται «σοβαρά». Αυτό μάς νοιάζει.
2. Ο Δικηγορικός του Σύλλογος τού επιτρέπει ακόμα να δικηγορεί;;; Παρότι έχει γράψει στα παλιά του παπούτσια κάθε έννοια δικαίου και σοβαρότητας;;; Αυτό μάς νοιάζει ΠΟΛΥ, γιατί σημαίνει πολλά!

# Ο Πέτρος Ευθυμίου δήλωσε ότι πρέπει να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ τη χώρα
{χειροκροτήματα} για να την ξανανοίξουμε αλλοιώς {ξαναχειροκροτήματα}.
Άχ! πού 'σαι νιότη πούλεγες... Θυμάστε την «Σοσιαλιστική Πορεία»; Εφημερίδα και κόμμα; ΕΣΥ ΠΕΤΡΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ;;;

# Η SIEMENS θα απολύσει κάπου είκοσι χιλιάδες υπαλλήλους, δήλωσε ο τωρινός της Πρόεδρος, διότι της επιβλήθηκε 200 εκατομμύρια ευρά πρόστιμο, θα πληρώσει άλλα 200 εκατομμύρια ευρά σε πρόσθετους φόρους, έχει ξοδέψει άλλα 100 εκατομμύρια ευρά σε αμοιβές δικηγόρων {!!!} και πιθανολογεί μείωση των εργασιών της λόγω της δυσφήμισης που υπέστη. Αυτά ο Πρόεδρος της μιζοεταιρείας...
Και μην ξεσηκωθεί καμμιά ...εργατοκυρία, γερμανίς ή ετέρα, και διαμαρτυρηθεί! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να απολυθούν οι, πολλοί, μεγαλοδιευθυντάδες που δωροδοκώντας εξασφάλιζαν πωλήσεις... Υπαλληλάκοι απολύονται. Είναι νόμος της ...«ελεύθερης» αγοράς, στην οποία καμμιά τέτοια κυρία δεν είδα να έχει εναντιωθεί.

# Το φοβερό και τρομερό «ΣΔΟΕ» αρκούντως γαλαζωπό τώρα, ΔΕΝ θα επιδράμει επί των οικονομικών των κομμάτων;;; Γιά να ελέγξει π.χ. αν το τάδε ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ έχει εκδώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τιμολόγιο για τα εκατομμύρια γιγαντοαφίσσες του τάδε κόμματος ή μήπως για καμμιά ...χιλιάδα;;;
Μπάαααααα... Δεν ευκαιρούν για τέτοια... Κάποιος κατάγγειλε ότι σε κάποιο νησί κάποιο μινι-μάρκετ πούλησε ένα μπουκάλι νερό προς 0.80 ευρά αντί 0.50 ευρά και τρέχουν όλοι να εντοπίσουν τον εγκληματία.

# ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ οι πολύτεκνοι, έτσι είπαν κάποια κανάλια, από τις, μεγάλες, διπλάσιες του πληθωρισμού, ΑΥΞΗΣΕΙΣ της ΔΕΗ...
Κερδισμένοι χμ... Μήπως απλώς λιγότερο χαμένοι; Τα ΜΜΕ {Μέσα Μαλάκυνσης Εγκεφάλου} θεωρούν ότι ΠΑΝΤΑ μπορούν να μάς κοροϊδεύουν...

# Πώς πάν τα μπάνια; Καλά;;;

2 σχόλια:

Εξερευνητής είπε...

Ως τώρα πάντως, Ατρέα, δικαιώνονται οι καναλάρχες (κυρίως) από τα πράγματα: Όσο περισσότερο σκουπίδι, τόσο περισσότερη τηλεθέαση.
Ανάλογα οι κ---φυλλάδες.
Επικεφαλής στην κυκλοφορία ήταν το ΘΕ-ΜΑ των ...βαθέων φασιστών Μαυροτρύπα και Γκιούλογλου.
Παλιότερα ήταν η Αυριανή...
Πιό παλιά το «συγκρότημα» των -μόνων- εκδιδομένων επί Κατοχής εφημερίδων...

Άστα να πάν...

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Πούλησε ο Κούγιας τον «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ»;;;
Τον «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ» "μου";;;

Ώ! της δυστυχίας μου!
Ποιόν θα φτύνω τώρα, κάθε μεσημέρι, περίπου, στο τοπικό κανάλι "μου";;;

Τον Φερεντίνο;;;
Αποκλείεται!!!
Είναι ανηψιός μου...