Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


25/6/08

Η γυναίκα, τα παιδιά... Καλά;;;

* Τρείς πάνοπλοι ΕΛΑΣίτες τραυματίστηκαν, ο ένας βαριά, από ΕΝΑΝ εγκληματία στον οποίο είχαν στήσει ...ενέδρα. «Φυσικά» δεν τόν έπιασαν.

* Ο κ. Αθανασίου (ο Εισαγγελέας) ΔΕΝ έχει πάθει -ακόμη τουλάχιστον- ψυχικό τραλαλά από τα πολλά ...μαθηματικά: 10 εκατομμύρια μάρκα από εδώ πήγαν εκεί, 200 χιλιάδες ευρά από εκεί πήγαν επαδέ πιό πέρα, 1 εκατομμύριο δολλάρια από της οφσιόρ της Ζήμενς πήγαν στο γραφείο του "συμβούλου", όμως 700 χιλιάδες από αυτά δοχετεύτηκαν στο κόμμα, 5 εκατομμύρια ευρά για τις «πλακέττες» του ΟΣΕ, 300 χιλιάδες για τις φρεγάτες, 1,2 εκατομμύρια απ' την μπλέ οφσιόρ πήγαν στην άλλη, την μαύρη, οφσιόρ αλλά ο διοικητής της διαψεύδει ότι έφτασαν... Κουράγιο κ. Εισαγγελεύ.

* Ο Υμηττός (ξανα)καίγεται.

* Η ΑΕΚ εξασφάλισε τον Τουρκμέν-αλή-Αγκτσά και παζαρεύει τον Αλή-Πασσά των Γιαννίνων, ο Ολυμπιακός σιγούρεψε τον εξαίρετο "φορ" μποτσουανό Στάζι-Στάζι ενώ συζητάει και για τον κινέζο "μπακ" Τσού-Κά-Τό, ο ΠΑΟ τους ΒΓΑΙΝΕΙ μπροστά αγοράζοντας τον βραζιλιάνο τερματοφύλακα Βίβα Μάρο Φίνο και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ παραμένει στην ιδιοκτησία του Κούγια.

* Η Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι στην εικοσαετία του ΠΑΣΟΚ «ο δάσκαλος βρήκε τον ρόλο του και άλλαξε τα δεδομένα»!
{χειροκροτήματα}

* Η Διαμαντοπούλου δήλωσε (επίσης) ότι «οι λιγοστοί επίορκοι δεν θα αμαυρώσουν...» Ώστε υπήρχαν και επίορκοι... Κοίτα να δείς έκπληξη που μάς επιφύλαξε!

* Για μία ακόμα χρονιά το φοβερό και τρομερό «ΣΔΟΕ» αρκούντως γαλαζωπό τώρα, ΔΕΝ θα φορολογήσει τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών για τα τεράστια ποσά που δημοσιεύονται ότι πληρώνονται.

* Κάτω από τα όρια της φτώχιας το 20%+ των Ελλήνων. Πού λεφτά γι' αυτούς...

* Η γυναίκα, τα παιδιά... Καλά;;;

19/6/08

Τα σοβαρά της εβδομάδας

«Μεσοβδόμαδ' αρμενίζω
κι έχω Φώλια για καϋμό,
πλώρη τον Αλογοσκούφη
κι άλμπουρο τον μαρασμό»

1. Εξιτήριο!!! Εισιτήριο πότε, κε Σανιδά;
Ο επί τετραετία ...λυνοδέτης του Υπουργείου Πολιτισμού -στην ουσία υπουργός του, αφού ο κατ' όνομα υπουργός απουσίαζε μονίμως στο Μαξίμου...- πήρε ΕΞΙΤΗΡΙΟ από τον "Ευαγγελισμό"!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ για τον "Κορυδαλλό" {ή το "Γεντή-Κουλέ", λόγω ...εντοπιότητος, ό,τι προαιρείστε...} πότε θα πάρει, κε Σανιδά;;;
Διαπρεπής νομικός εσείς είναι βέβαιο ότι θα γνωρίζετε ότι είναι ΑΔΙΚΗΜΑ η σεξουαλική παρενόχληση, ειδικά επιβαρυμένη μάλιστα ως εκβιαστική από προϊστάμενο επί υφισταμένης.
Κάνω λάθος;;;
Αργότερα θα δούμε και για την ...διαφανή διαχείριση των επιδοτήσεων του Υπουργείου προς πορνοπαραγωγό και άλλους... Δεν τά ξεχνάμε αυτά.
2. Διαφάνεια: Διά των υποκλοπών της "εξπέρ" Τέλεκομ, όλα στη φώρα!!!
Ως γνωστό στη Γερμανία η Τέλεκομ είναι υπόδικη {διότι περί ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ πολιτικής επρόκειτο, όχι περί παραπτώματος υπαλληλάκων...} για δίκτυο υποκλοπών, που τίς γνώριζε ΚΑΙ ο σημερινός της Πρόεδρος και κατηγορείται ότι τίς συγκάλυψε.
Ο κ. Αλογοσκούφης δήλωσε στη Βουλή ότι οι διαπραγματεύσεις ξεπουλήματος του ΟΤΕ στην υποκλοπέα Τέλεκομ, που ανέλαβε και τη διοίκησή του, έγιναν με «πλήρη διαφάνεια».
Τίποτε πιό αληθινό από αυτό!!!
Αφού τα υποκλέπτουν όλα, τί θα μπορούσε να είναι μυστικό στις διαπραγματεύσεις;;;
3. Υπουργάρα ο Αλογοσκούφης!!!
Αμέ! Δείτε τις επιδόσεις της Εθνικής Οικονομίας, βρέ άπιστοι θωμάδες!
ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ: Στόχος 13% αύξηση. Επίτευγμα 3,7%
ΔΑΠΑΝΕΣ: Στόχος 8,3% αύξηση {μόνο}. Επίτευγμα 12,2%
ΕΛΛΕΙΜΜΑ: Στόχος 2% . Πρόβλεψη 3%+
ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ: Αύξηση κατα 32,14% τον Μάϊο.

Ολίγον από ...Χριστοδουλάκη δεν σάς φέρνει;;;
Και μήν ακούσω τίποτε αηδίες ότι τα λένε αυτά οι "κακοί"... Τα στοιχεία είναι από την καλή «Καθημερινή»...
4.U.F.O. γιού-έφ-όου, αγγλαμαθείς, όχι ούφο!
Το πόσο τό φχαριστήθηκα, δεν λέγεται.
Σε μετεωρίτη, λέει, βρέθηκαν γονίδια ίδια με γήϊνων οργανισμών.
Που σημαίνει ότι η Γή μας «γονιμοποιήθηκε» με ζωή από το Σύμπαν!
Χαρά ο αθέατος {συμπαθέστατος σε όσους δεν τόν γνωρίζουν...} ουφολόγος μεγαλοδημοσιογράφος ή μεγαλορουφιάνος σύμφωνα με εξαρχειακό τοίχο...
Θα τραβήξει καμμιά δεκαριά εκπομπές.

11/6/08

Μην βρίζετε το μητσοτακέϊκο!

Τό άκουσα από ραδιόφωνο (παρέμβαση ακροατή του):

Ρέ σείς!, πάψτε να λέτε το μακρύ και το κοντό σας, μην βρίζετε το μητσοτακέϊκο! Όχι άλλες αποκαλύψεις για τον Κυριάκο, στα έξη μέτρα τόν στήσατε!

Δεν είδατε τί πάθαμε; Τούς θυμώσατε και τώρα βγάζουν το άχτι τους οι γκαντέμηδες, μάς καταράστηκαν:

Σεισμός 6,5 ρίχτερ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !
Έχασε η Εθνική Ομάδα ! Ντροπή !
Απαγωγή βιομήχανου !
Στυγερή δολοφονία ηθοποιού !
Εισβολή κουκουλοφόρων (ξανά και ξανά...) στο Αριστοτέλειο !
Έκανε αντι-γιωργακική δήλωση ο Σημίτης !
Οι Βρυξέλλες "ξεχείλωσαν" το ωράριο στις 65(!!!) ώρες τη βδομάδα !
Όπου νά 'ναι θ' αρχίσουν κι οι πυρκαγιές...

Μάς καταράστηκαν!!! Και αυτουνών οι κατάρες πιάνουν !!!

5/6/08

Έτσι εξηγείται...

1.Έτσι εξηγείται η ...γεναιόδωρη μείωση (κατά 3%...) των τιμών από ωρισμένα καρτέλ τροφίμων και το "πάγωμα" των τιμών από άλλα:
Μπορεί τα κέρδη τους να έφτασαν στά ύψη, στα ΙΔΙΑ ύψη που έφτασαν και οι αυξήσεις των τιμών των τροφίμων (από 30% έως και 60%, λόγω ...πετρελαίου βεβαίως-βεβαίως, όλα από το πετρέλαιο παράγονται...) όμως, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ κατά 5,6%.
Πράγμα εντελώς φυσικό από οικονομική άποψη: Με τόση άνοδο των τιμών και τους μισθούς καθηλωμένους, ο κόσμος για να τα βγάλει πέρα αγοράζει λιγότερα πράγματα.
Τα καρτέλ πουλάνε μεν λιγότερα είδη αλλά κερδίζουν περισσότερα, αφού έχουν φτάσει τις τιμές και την αισχροκέρδεια σε δυσθεώρητα ύψη. Απλή αριθμητική.
Όμως φοβήθηκαν από την μείωση του τζίρου και είπαν κάντε λίγο "κράτει"... Έτσι εξηγείται... Όχι από τα ...τερακόσιασαράνταένα μέτρα του κ. Φώλια...

2.Έτσι εξηγείται η ανικανότητα των αρχών ασφαλείας να μειώσουν την εγκληματικότητα:
Στομφωδώς ανακοίνωσε υψηλόβαθμος ...ΕΛΑΣίτης ότι για τη χτεσινή δολοφονία ηθοποιού «εξετάζονται ΟΛΑ τα ενδεχόμενα»!!!
Δηλαδή τις προηγούμενες φορές εξετάζονταν ΜΕΡΙΚΑ μόνον ενδεχόμενα...
Έτσι εξηγείται...

3.Έτσι εξηγείται η κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας του ...θεσσαλονικιού (καμάρωνε Νομάρχη!) Νικολά-ου Σαρκοζί-δη και η αποτυχημένη πολιτική του.
Έχει πέντε (5) μυαλά, δήλωσε η σύζυγός του.
Πώς να τά κουμαντάρει τόσα πολλά ο μαύρος; Έπαθε σύγχυση.
Έτσι εξηγείται...

4.Έτσι ΔΕΝ εξηγείται κ. Κωστή Χατζηδάκη, Υπ.Ι.Κ.Ο.Ε. {Υπουργέ Ιδιωτικοποιήσεων Κοινωφελών Οργανισμών & Επιχειρήσεων} η παράδοση της Διοίκησης του ΟΤΕ στην υποκλοπέα Deutsche Telekom. Δηλώσατε ότι ο τωρινός Διοικητής του ΟΤΕ ο κ. Βουρλούμης είναι ικανώτατος κλπ κλπ κλπ {Σ.Σ.: είναι αυτός που χρεώνει όλα του τα προσωπικά του έξοδα -και τα προφυλακτικά άραγε;- στον ΟΤΕ, που απονέμει πριμ στον εαυτό του κ.ά.}.
Αφού είναι ικανώτατος Διοικητής γιατί δεν τόν κρατούσαμε, να μην παραδοθούμε έτσι άγαρμπα στην υποκλοπέα Deutsche Telekom;;;
Εκτός αν η ικανότητά του είναι μεγάλη μόνον στο ξεπούλημα, κύριε Υπ.ΙΚΟΕ. Εξού και οι "τρελλές" πάσης φύσεως αποδοχές του.
Έτσι, μάλιστα, εξηγείται...