Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


18/5/12

«Ανεύθυνος και ανίκανος
να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Αυτή την βαρύγδουπη δήλωση έκανε ο κ. Αντώνιος Σαμαράς στην βαρυσήμαντη (κατά τα παπαγαλάκια του) ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Συμφωνώ απολύτως.
Είναι εντελώς ανεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ για όσες αθλιότητες επισώρρευσαν τα συνεταιράκια του δικομματισμού, κυβερνώντας αλληλοδιάδοχα την χώρα με «ισχυρές»-μονοκομματικές κυβερνήσεις επί 38 χρόνια.
Και βέβαια είναι και εντελώς ανίκανος να κυβερνήσει την χώρα με τον τρόπο που την κυβέρνησαν όλο αυτό το διάστημα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ρημάζοντάς την ασύστολα με τα λαμόγια, τους μιζαδόρους, τους κουμπάρους, τους νταβατζήδες.
Την αλήθεια εκτόξευσε ο κ. Σαμαράς. Πιθανώτατα χωρίς να το θέλει ο άνθρωπος αφού στην μέχρι τώρα πολιτική καρριέρα του έχει αποδείξει ότι δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με αυτό το είδος λόγου.
Φαίνεται όμως ότι έχει επιπέσει ...επιδημία αλήθειας.
Το άλλο συνεταιράκι του δικομματικού πελατειακού κράτους, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτόξευσε κι αυτός μιά ακλόνητη αλήθεια, μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του(*).
Είπε με τον συνήθη στις ευφραδείς-κενολόγους ομιλίες του στόμφο ότι:
«Είμαι ο βοσκός που θα διώξω τον λύκο πριν κατασπαράξει τα πρόβατα, που είναι οι έλληνες πολίτες». Έτσι ακριβώς το είπε ο Ευάγγελος. Και το εννοούσε βέβαια. Η όλη του πολιτική καρριέρα, απόλυτα συνεπής με την ΠΑΣΟΚικό τρόπο σκέψης και πρακτικής, αποδεικνύει ότι πρόβατα μας θεωρεί.
Πρόβατα επί σφαγήν... Όχι για να μάς τρώει ο λύκος...

Δοξάστε τους!
- - - - - - - - - - - -
(*) Δεν έγραψα "ΠΑΣΟΚ" γιατί μετά την ετσιθελική διάλυση όλων των κομματικών οργάνων από τον αρχηγό, δεν μού φαίνεται ότι ταιριάζει αυτός ο όρος στο εναπομείναν βενιζέλειο κόμμα...

1 σχόλιο:

akrat είπε...

τι ωραία θα ήταν χωρίς κυβέρνηση...

λες να με έπιασε γεροντοαναρχισμός??

χαχα